Skip directly to content

FOTOREPORTAGE | U6 in actie voor match tegen Ingelmunster

Voor de thuismatch tegen OMS Ingelmunster speelden onze allerkleinsten (U6) 1 tegen 1 partijtjes. Het is een eerste stap in hun evolutie tot het aanleren van de wedstrijdvorm. Hier vind je enkele kiekjes van de Meense voetballers van morgen.

Jasper Beyens: 'Nu kon ik mijn vriend Gianni wat jennen'

Bij Menen werd de eerste thuiszege tegen het gerenommeerde Ingelmunster op applaus onthaald. Menen speelde met meer goesting dan OMS en pakte verdiend de drie punten.

VIDEO | Menen pakt de drie punten bij Knokke

KSCT Menen is met 1-2 gaan winnen op het veld van RFC Knokke. Santelé zorgde met twee goals voor de drie punten.

VIDEO | Jeugdwerking KSCT Menen op Focus-WTV met Socceronline

De jeugdopleidingen in het voetbal professionaliseren. De recente vernieuwingen binnen het jeugdvoetbal van de KBVB, de Belgische voetbalbond, zijn daar het zichtbaarste voorbeeld van. Maar ook de clubs zelf nemen initiatief. Socceronline helpt jeugd – en volwassenteams daarbij.

Mosselfestijn op 28 september

Voor de thuiswedstrijd op 28 september tegen OMS Ingelmunster organiseert KSCT Menen een heus Mosselfestijn. Koop nu je kaart en geniet van dit event én van de West-Vlaamse derby in 4de nationale.

VIDEO | KSCT Menen speelt 2-2 gelijk tegen Harelbeke

Zondagmiddag is de wedstrijd tussen Menen en Harelbeke in vierde nationale geëindigd op 2-2. Bekijk hier het videoverslag van Focus-WTV.

Arne Dutry: ‘Ik hunker naar start van de competitie’

Toen Menen vorig seizoen nog Sporting heette, sloot het de competitie af op de vijfde plaats. Een ticket voor de eindronde zat er net niet in. ‘Het wordt niet gemakkelijk om die prestatie nog eens over te doen’, voorspelt Arne Dutry.

Geniet ook dit seizoen van onze abonnementsformule

KSCT Menen lanceert ook het komend seizoen een abonnementsactie voor zijn supporters: geniet van onze abonnementsformule, die is veel voordeliger. Je bespaart wel tot 25% op een gans seizoen!

Transferoverzicht seizoen 2014-2015

Op 24 augustus begint de nieuwe competitie 2014-2015. KSCT Menen zal er klaar voor zijn. Dat dankzij een goede voorbereiding en de realisatie van een aantal transfers. Bekijk hier een transferoverzicht.

Volg KSCT Menen vanaf nu ook op Twitter

Vanaf dit seizoen kun je KSCT Menen ook op Twitter volgen. Ontdek ons profiel en volg ons op https://twitter.com/KSCTMenen. Doen!

Pages