Skip directly to content

Jeugdhappening U7 en U8 op 23 augustus Campus Ter Linde

De Jeugdwerking van de nieuwe fusieclub KSCT Menen nodigt u vriendelijk uit op zaterdag 23 augustus 2014 voor onze jaarlijkse Jeugdhappening op Campus Ter Linde (Volkslaan). We verwelkomen in totaal 20 ploegen uit de streek voor de U7 Debutantjes- en U8 Duiveltjeshappening.

Wedstrijdkalender seizoen 2014-2015 online

Binnen een maand, op 24 augustus 2014, start het nieuwe voetbalseizoen in 4de nationale. KSCT Menen speelt opnieuw in reeks A. In die reeks zitten dit seizoen enkel West- en Oost-Vlaamse ploegen. Een goede zaak voor spelers en supporters. De volledige wedstrijdkalender is ondertussen beschikbaar en staat online.

Ook G-voetbal in het seizoen 2014-2015

Voor het derde seizoen op rij organiseert KSCT Menen in samenwerking met Recreas G-voetbal trainingen. G-voetbal is net als gewoon voetbal, maar men speelt met aangepast spelregels. We richten ons op kinderen uit het buitengewoon onderwijs of kinderen met GON begeleiding. Op een leuke en speelse manier proberen we de technische en tactische kneepjes van het voetbal bij te brengen.

Nieuwe samenstelling Bevordering seizoen 2014-2015

Op de vergadering van Liga Bevordering werd een ontwerp van samenstelling van de reeksen voorgelegd. De definitieve beslissing in verband hiermee zal genomen worden door de competition managers van de KBVB.

Kern U17 zoekt nog aantal spelers

Voor een evenwichtige samenstelling van de U17 (scholieren) voor volgend seizoen is KSCT Menen nog op zoek naar een aantal spelers. Geïnteresseerde spelers kunnen zich aanmelden bij soetepatrick@skynet.be (jeugdcoördinator bovenbouw). Doen!

KSCT Menen speelt op 21 juni tegen KV Kortrijk

Op 21 juni speelt de nieuwe fusieclub KSCT Menen een oefenpot tegen eersteklasser KV Kortrijk. De wedstrijd start om 16u. Een mooi moment om de nieuwe fusieclub in de kijker te zetten. Noem het de babyborrel van de nieuw geboren fusieclub Koninklijke Sporting Club Toekomst Menen.

Swiftnick Verbrugghe: ‘Eindrondeticket zat er helaas niet in’

Voor de gewonnen wedstrijd tegen Templeuve werd Swiftnick Verbrugghe door supportersclub Stadion Devos als ‘Gouden Schoen’ van het voorbije seizoen uitgeroepen. ‘Een mooie afsluiter en een gesmaakte appreciatie van de supporters’, is de 26-jarige Verbrugghe best tevreden met zijn trofee.

Inschrijvingsdag seizoen 2014-2015 op woensdag 7 mei

De inschrijvingsdag seizoen “2014-2015” van onze nieuwe fusieclub KSCT Menen vindt dit jaar plaats op WOENSDAG 7 MEI 2014 en dit op de Campus Vauban, Waalvest 136 te 8930 Menen.

3de 'Voetbalkamp Ter Linde' van 30 juni-4 juli: schrijf nu in!

Tijdens de week van 30 juni t/m 4 juli 2014 organiseert de fusieclub KSCT Menen het 3de 'Voetbalkamp Ter Linde'. De plaatsen zijn beperkt. Schrijf je nu al in.

3de 'Voetbal- en Keeperstage Vauban' van 18-22 augustus: schrijf nu in!

Tijdens de week van maandag 18 t/m vrijdag 22 augustus 2014 (niet op woensdag 20 augustus) organiseert de fusieclub KSCT Menen voor de 3de keer een 'Voetbal- en Keeperstage'. De plaatsen zijn beperkt. Schrijf je nu al in.

Pages