Skip directly to content

Cursus initiator voetbal op KSC Menen

Onze jeugdwerking slaagde er in om de opleiding INITIATOR VOETBAL naar KSC MENEN te krijgen. Voor trainers die nog niet in het bezit zijn van een trainersdiploma meteen de kans om in te schrijven. Wij hebben de inspanningen geleverd om de cursus dicht bij "huis" te laten doorgaan. Er zijn reeds een aantal van onze jeugdtrainers ingeschreven wat wij ten zeerste goedkeuren.

Voorbereiding en wedstrijdkalender A-kern online

Vandaag start de A-kern de trainingen voor het nieuwe seizoen. De A-kern zal zich klaar stomen voor het nationale voetbal, gezien KSC Menen komend seizoen opnieuw in 4de klasse/bevordering zal aantreden.

Steven Ruelens viert afscheid bij SC Menen met promotie naar vierde klasse

KSC Menen mocht zondag na een adembenemende wedstrijd op het veld van het Waalse Saint-Ghislain Tertre de promotie naar vierde klasse vieren. 'Mooier kon ik mijn afscheid niet dromen', lachte Steven Ruelens na de strafschoppenepiloog.

KSC Menen speelt volgend seizoen in 4de klasse!

Vandaag won KSC Menen de finale van de interprovinciale eindronde. Op het veld van Tertre werd het 2-2 (na verlengingen), maar Sporting won na een thriller met de penalty's (3-5). Door die zege speelt KSC Menen volgend seizoen weer nationaal voetbal, in 4de klasse!

Pages