Skip directly to content

Provinciale U17 voor 2de keer op rij kampioen

Provinciale U17 (scholieren) van KSC Menen zijn zondag laatst opnieuw kampioen geworden na een 0-6 overwinning op Ingelmunster. De ploeg slaat hiermee een onoverbrugbare kloof van 11 punten met eerste achtervolger SK Vlamertinge. Proficiat spelers en staf!

Charly Allard: ‘Kunnen ons met draw verzoenen’

Charly Allard moest wegens een liesbreuk op Boezinge van achter de omheining toekijken en zag zijn maats van SC Menen 1-1 gelijk spelen. ‘Daarmee kunnen we ons best verzoenen’, zegt de 24-jarige Lauwenaar.

Kom naar de LenteBBQ van de jeugd op 26 april

Op zaterdag 26 april is er een LenteBBQ georganiseerd door het jeugdbestuur. Iedereen is van harte welkom. Kaarten zijn vanaf nu te koop bij trainers en het jeugdbestuur.

Pascal Verriest: ‘Derde periode is geen doel op zich’

Een efficiënt KSC Menen gaat door op zijn elan. Sporting staat na vier wedstrijden eerste in de stand om de derde periode. ‘Dat is geen doel op zich, maar het toont wel aan dat we goed bezig zijn’, zegt trainer Pascal Verriest.

Jeugdclubblad 't Sportingske februari 2014 online

Hier kun je het tweede nummer van ons jeugdclubblad 't Sportingske bekijken. De spelers kregen vorige week ook een papieren versie. In dat nummer heel wat interessante info over de fusie volgend seizoen tussen KSC en Toekomst Menen: hoe zit dat nu precies met KSCT Menen en dan vooral met de jeugdelftallen? Lees er hier alles over.

Kurt Delaere en SC Menen houden één punt thuis tegen Winkel Sport: ‘Met elf winnen we’

SC Menen stond tegen Winkel Sport lange tijd op voorsprong, maar moest ruim een kwartier voor tijd de gelijkmaker toestaan.

Winkel raakt niet voorbij taai Menen (met VIDEO-verslag)

Menen - Winkel Sport heeft gelijk gespeeld tegen Menen in de vierde klasse van het voetbal. Het werd 1-1. Ondanks het gelijkspel loopt Winkel een punt in op leider Gullegem dat verloor bij ROC Charleroi.

Pascal Verriest: ‘Ik vreesde het ergste na de gelijkmaker’

KSC Menen won met 1-2 bij Twee-Akren en blijft zich op een verdienstelijke vijfde plaats nestelen. ‘Dat het op Twee-Akren nog spannend werd, hadden we alleen aan onszelf te wijten’, zegt trainer Pascal Verriest.

Hespenfestijn zo. 23 februari voor KSC Menen - Winkel Sp

Ter gelegenheid van de competitiewedstrijd KSC Menen - Winkel Sport op zondag 23 februari 2014 organiseert KSC Menen een ‘Hespenfestijn’ vanaf 11.30 uur in het Vaubanstadion.

KSC Menen speelt vriendschappelijk tegen beloften Club Brugge op 6 februari

Donderdag 6 februari 2014 speelt KSC Menen in het eigen Vaubanstadion een vriendschappelijke thuiswedstrijd tegen de beloften van Club Brugge. Aanvang om 19.30 uur. De inkom is gratis.

Pages