Skip directly to content

KSC Menen wint vlot tegen SK Eernegem

KSC Menen hield vlot de drie punten thuis tegen de bezoekers van SK Eernegem. Delaere scoorde twee keer. Het werd 3-0.

Winnaars Praline-actie KSC Menen

KSC Menen organiseerde onlangs een pralineverkoop. Kopers van pralines maakten daarbij kans op een VIP-ticket voor het bijwonen van de eersteklassewedstrijd KV Kortrijk – Bergen. Deze tien winnaars mogen de match KV Kortrijk – Bergen (Mons) op zaterdag 22 februari 2014 vanuit de loge van de Group Galloo uit Menen met diner bijwonen.

Indoor Kennismakingsdag op woensdag 19 februari om 14u

Vele kinderen willen graag in de sporen van hun idolen zoals Messi, Kompany, Iniesta, Lukaku en andere Hazards treden... Laat ze daarom het voetbal in al zijn facetten ontdekken tijdens de indoor kennismakingsdag van KSC Menen, om zo volgend jaar hun eerste voetbalstappen bij de Meense fusieploeg KSCT Menen te zetten (= fusie KSC Menen en FC Toekomst Menen). Schrijf je hier online in.

Dieter Meulenyzer: ‘Goed op weg voor geslaagd seizoen’

Afgaande op de cijfers geraakte SC Menen slechts met de hakken over de sloot bij Racing Waregem, het won met 0-1. ‘Niets is minder waar’, reageert Dieter Meulenyzer. ‘Wij waren doorlopend de betere ploeg, maar paal, lat en een uitstekende thuisdoelman hielden ons lange tijd van doelpunten.'

Jonas Viaene: ‘Westhoek vormt geen ploeg’

SC Menen is duidelijk het zwarte beest van KVK Westhoek. Nadat de geel-zwarten op de tweede speeldag er met 1-2 gingen winnen, kreeg Westhoek er zondag voor de tweede keer dit seizoen met 3-0 zwaar van langs.

Bram Gekiere: ‘In voetbal verlies of win je als ploeg’

SC Menen en vooral zijn trainer Pascal Verriest hoopte om FC Gullegem een loer te draaien. Maar het bleef bij een vrome wens. Nog vooraleer de wedstrijd moest beginnen, lag Sporting door twee frommeldoelpunten uitgeteld in de touwen.

Kurt Delaere: ‘We boekten alsnog broodnodige zege’

SC Menen kon op het Waalse Templeuve nog eens winnen, maar had het knap lastig om aan de drie punten te geraken. ‘In de eerste helft waren we overtuigend baas’, zegt Kurt Delaere.

Jeugd verkoopt jaarkalenders en krijgt korting op inschrijvingsgeld

25 euro korting op je inschrijvingsgeld via de verkoop van jaarkalenders! Gewoon doen! Iedere jeugdspeler kreeg onlangs 5 jaarkalenders mee naar huis. Het is uiteraard de bedoeling deze kalenders te verkopen.

KSC Menen pakt drie punten in Templeuve

In vierde nationale A behaalde KSC Menen zaterdagavond een 1-3-overwinning op bezoek bij RSC Templeuvois.

Speler KSC Menen klaagt Binche aan wegens racisme

De Congolese middenvelder Koffi Kalukembi van KSC Menen dient een klacht in wegens racisme tegen voetbalclub Entente Binchoise. ‘Ik heb nog nooit meegemaakt wat daar is gebeurd’, getuigt Kalukembi.

Pages