Skip directly to content

Geen trainingen jeugd op woensdagavond 20 november

Door het regenweer van vandaag zijn er geen trainingen voor de jeugd op woensdagavond 20 november in het Vaubanstadion. Men zegge het voort!

KSC Menen houdt de drie punten thuis tegen SW Harelbeke (1-0)

Simon Verhelst wist het enige doelpunt te scoren in de derby van vierde klasse A. Na 16 minuten spelen was het Koffi Kalukempi die diep gestuurd werd bij SC Menen. Hij bediende Simon Verhelst, die de verdedigers op snelheid pakte en de 1-0 op het bord zette.

Nieuws over jeugdwerking volgend seizoen met nieuwe fusieclub

Bij de fusieclub KSCT Menen, die vanaf volgend seizoen van start gaat, blijven de jeugdverantwoordelijken van beide clubs niet bij de pakken zitten, integendeel beide clubs zijn keihard aan het samen werken voor de uitbouw van een stevige jeugdwerking in functie van volgend seizoen. Na twee zeer positieve en constructieve vergaderingen, enerzijds met de sportieve cellen van beide clubs en anderzijds met de jeugdbesturen van beide clubs, werden unaniem en in volle overeenkomst volgende beslissingen genomen op het vlak van de jeugdwerking.

VIDEO | Onze allerkleinsten (U6) in actie

Hier kun je een filmpje bekijken van zondag 20 oktober, waarbij onze allerkleinsten (debutantjes - U6) tonen wat ze in hun mars hebben.

KSC Menen wint met 0-2 op Genly-Quevy

Een evenwichtige partij, die pas in de slotfase openbrak. Het was namelijk wachten op sensatie tot in de 68ste minuut Leroy werd uitgesloten. Met tien tegen elf bleef de partij in evenwicht, maar tien minuten voor tijd mocht ook Gobert gaan douchen. Menen profiteerde hiervan optimaal in de slotfase. Eerst scoorde Vanaudenaerde en in blessuretijd nam Verbrugghe alle twijfels weg.

VIDEO KSC Menen in Sportweekend dankzij Ironman Van Lierde

Naar aanleiding van de overwinning van Menenaar Frederik Van Lierde in de Ironman van Hawaï volgde Sporza hem afgelopen zaterdag. Aangezien Frederik naar zijn zoontje kwam kijken op KSC Menen, kwam onze club dus ook in de kijker.

KSC Menen verliest met 2-3 van Boezinge

In de vierde klasse van het voetbal heeft Menen met 2-3 verloren van Boezinge. En dat na een open strijd waarin beide ploegen voor offensief voetbal kozen.

Pascal Verriest: ‘Vertrouwen is een beetje zoek’

SC Menen leed op Olympic Charleroi zijn tweede nederlaag op rij. Uitgezonderd de elf doelpunten op het zwakke broertje FC Charleroi, konden de meestal goed voetballende geel-zwarten in de andere acht wedstrijden nog maar zes keer scoren.

Yassir Al Kachari: 'Hopelijk heb ik de trainer overtuigd'

Door twee vroege tegendoelpunten en de uitsluiting van doelman Dylan Olievier kort na de rust, kon SC Menen op Winkel Sport (3-0) nooit met gelijke wapens strijden. Maar mogelijk ontdekte trainer Pascal Verriest met de inbreng van de technisch onderlegde Yassir Al Kachari een nieuwe kandidaat voor zijn keurtroep.

KSC Menen verliest met 3-0 bij Winkel Sport

Afgelopen zondag verloor KSC Menen met 3-0 op het veld van St-Eloois-Winkel Sp. Hier vind je een beknopt verslag van de wedstrijd. KSC Menen staat nu op een gedeelde 6de plaats met 13 punten.

Pages