Skip directly to content

Nieuwe jeugdwerking KSCT Menen in 2014-2015 waar alle voetballertjes terecht kunnen

Woensdag kondigden de besturen van KSC Menen en KFC Toekomst Menen de fusie van beide clubs aan. Volgend seizoen 2014-2015 speelt in de grensstad dus nog 1 gezond ambitieuze club, Koninklijke Sporting Club Toekomst Menen. Voor alle duidelijkheid en om de ouders van de vele voetballertjes bij KFC Toekomst Menen en KSC Menen gerust te stellen, zal de jeugdwerking in Menen blijven bestaan. Het is de bedoeling dat iedereen bij de voetbaljeugdwerking van de nieuwe fusieclub aan de slag kan.

KSC Menen en KFC Toekomst Menen worden volgend seizoen samen KSCT Menen

Een historisch voetbalfeit werd gisteren door KSC MENEN en KFCT MENEN wereldkundig gemaakt: beide clubs slaan volgend seizoen de handen in elkaar en worden samen KSCT MENEN.

Het echte KSC Menen-varken

In het kader van de actie ART-POWER van de stad Menen en partners zag het KSC Menen-varken op 7 september tijdens de Wieltjesfeesten het levenslicht.

Jonas Viaene: ‘Er zat wel meer in’

KSC Menen ging 0-0 gelijk spelen op het veld van SK Eernegem. Een goed resultaat zou je denken. Maar de geel-zwarten hebben er geen boodschap aan.

Jens Kindt: ‘Omstandigheden zaten echt tegen’

Geen stunt voor KSC Menen tegen leider Ingelmunster. ‘Wij lagen nochtans gebrand op een sterke prestatie’, zegt Jens Kindt.

KSC Menen gaat met 0-3 onderuit tegen OMS Ingelmunster (met video)

Na twaalf minuten zat Ingelmunster met een 0-2 voorsprong reeds op rozen. De thuisaanhang voelde zich tekort gedaan toen ref Lefever al vroeg de bal op de strafschopstip legde toen Lecaillier gemakkelijk neerging in de zestien. Even later slikte thuisspeler Lubaszka nogal snel een tweede kaart.

Bernard Rollé: ‘Geen leedvermaak met FC Charleroi’ (met video)

Geen problemen voor KSC Menen op FC Charleroi. Sporting mocht zich aanvallend uitleven en won met sprekende 1-11 cijfers. Bekijk hier ook een videoverslag met alle doelpunten.

FOTO | KSC Menen was op de Wieltjesfeesten

Op zaterdag 7 september tekende KSC Menen present op de Wieltjesfeesten. De U9 gaven een demo soccer-pal en er werden varkens geschilderd (in het kader van het project Art-power). Klik op 'read more' en bekijk enkele leuke kiekjes.

Zondag 15 september strijd om de eerste plek EN jeugdvoorstelling

Zondag 15 september moet je in het Vaubanstadion van KSC Menen zijn: om 15u speelt het eerste elftal voor de leidersplaats tegen OMS Ingelmunster EN tijdens de rust van die partij stelt de jeugdwerking al zijn spelertjes aan het publiek voor.

KSC Menen organiseert dit seizoen twee Mosselfestijnen

Dit seizoen organiseert KSC Menen twee “Mosselfestijnen”: op zondag 29 september 2013 voor de wedstrijd KSC Menen – Acrenoise en op zondag 20 oktober 2013 voor de match KSC Menen – Boezinge. Kaarten zijn nu al te koop!

Pages