Skip directly to content

KSC Menen verliest met 0-2 tegen RC Waregem

De wedstrijd kwam traag op gang. Menen zorgde voor de eerste dreiging, met een retro van Verhelst en een vrijschop van Verbrugghe. Op het halfuur, na balverlies op het middenveld, slaagde bezoeker Dupont er niet in om het geschenk te verzilveren.

KSC Menen wint op het veld van KVK Westhoek

KSC Menen boekte woensdagavond zijn tweede zege van het seizoen op het veld van titelfavoriet KVK Westhoek: 1-2.

Zondag 1 september ontvangt KSC Menen streekgenoot Rac. Waregem

Op zondag 1 september speelt KSC Menen zijn tweede thuiswedstrijd van het seizoen. Na de seizoensopener tegen FC Gullegem staat er met de partij tegen Rac. Waregem opnieuw een West-Vlaamse clash op het programma. De wedstrijd start om 15u.

KSC Menen rouwt

Met droefheid moeten we melden dat de heer Wilfried Debeuf deze namiddag is overleden in het Heilig Hart Ziekenhuis te Roeselare na een lang aanslepende ziekte.

KSC Menen pakt derbyzege tegen FC Gullegem

KSC Menen heeft een achterstand kunnen ombuigen tot een 2-1 overwinning tegen FC Gullegem. Beide ploegen hadden zich al onderscheiden in de Beker van België en ze maakten er woensdagavond ook een aangenaam kijkstuk van.

Jordy Honoré kende goede voorbereiding: ‘We zijn er klaar voor’

KSC Menen heeft een goede voorbereiding achter de rug en wil die trend vandaag thuis tegen FC Gullegem voortzetten. ‘We zijn er klaar voor en kijken met vertrouwen uit naar deze eerste confrontatie’, zegt Jordy Honoré.

KSC Menen naar 4de ronde Beker van België tegen tweedeklasser Geel

KSC Menen blijft hoge ogen gooien in de Beker van België: na de uitschakeling van SV Rumbeke en SW Harelbeke sneuvelde nu ook derdeklasser Olsa Brakel tegen onze jongens. Het werd 1-1 en in de strafschoppen won KSC Menen met 3-4. In de volgende ronde speelt KSC Menen op het veld van tweedeklasser Verbroedering Geel, zaterdag 17 augustus om 19u. De club legt een bus in voor de supporters. Door deze kwalificatie wordt de competitiestart van 18 augustus tegen FC Gullegem verplaatst naar woensdag 21 augustus om 19u30.

Demonstratie Soccerpal duiveltjes KSC Menen op Wieltjesfeesten zaterdag 7 september

Waar? Ter hoogte van de Wibra in de Rijselstraat (tussen Waalvest en Leiebrug). Wanneer? Van 13.45 uur tot 14.45 uur. Soccerpal is een heel eenvoudige trainingstool. Een voetbal in een netje met koordje tot beweging brengen zonder de grond te raken.

Wedstrijdkalenders bovenbouw jeugd gekend

De voorbereidingen op het nieuwe seizoen zjin volop aan de gang. De eerste jeugdtrainingen zijn al achter de rug. Het is uitkijken naar de start van de competitie: de wedstrijdkalenders van de bovenbouw (U21, U17, U15 en U13) zijn ondertussen gekend en kun je hier raadplegen.

Nu te koop: voordelig abonnement seizoen 2013-2014

KSC Menen onderneemt voor het komende seizoen een speciale actie voor zijn supporters: een nieuwe abonnementsformule is voortaan veel voordeliger. Alle supporters kunnen voor het seizoen 2013-2014 een abonnement kopen voor 15 competitiewedstrijden aan de prijs van 90,00 euro. Dit is 25% korting! (normaal 15 wedstrijden aan 8,00 euro = 120,00 euro).

Pages