Skip directly to content

KSC Menen start competitie op 21 augustus met topper tegen FC Gullegem

Op woensdag 21 augustus start KSC Menen het nieuwe voetbalseizoen tegen de buren van FC Gullegem. Meteen een knaller van formaat. De week erop trekt KSC Menen naar VK Westhoek, de nieuwe fusieploeg (vroeger VK Ieper en BS Poperinge). Via 'Read more' kun je ook de volledige speelkalender voor het nieuwe seizoen ontdekken.

5 jeugdkeepers KSC Menen op "Goals Warrior"

Zondag 23 juni trokken we met 5 jeugdkeepers naar het nationaal centum van de K.B.V.B. in Tubeke waar de 1ste editie "Goal Warrior" plaatsvond.

Alle voorbereidingsprogramma's onderbouw online

Gisterenavond - 12 juni - kregen de spelertjes van de onderbouw en hun ouders tijdens de infodag de kans om breder kennis te maken met onze club, de structuur, werking, opleidingsvisie... De spelers konden daarna bij hun trainer het voorbereidingsprogramma ophalen en kennismaken met hun oefenmeester voor volgend seizoen. Al die voorbereidingsinfo vind je voortaan ook terug bij de ploegfiche via http://www.kscmenen.be/content/jeugdploegen. Klik daar op de gewenste ploeg.

Voorbereidingsprogramma A-kern online

Op 25 juni start de A-kern met de voorbereiding op het seizoen 2013-2014. De trainingsdata, de oefenpartijen en dergelijke meer vind je op www.kscmenen.be/content/voorbereiding

KSC Menen - KV Oostende op 30 juni met BBQ-festijn

Zoals je reeds hebt vernomen, speelt KSC Menen op zondag 30 juni 2013 om 16 uur een vriendschappelijke wedstrijd tegen neo-eersteklasser KV Oostende. Deze wedstrijd wordt voorafgegaan door een heerlijk barbecuefestijn om 12 uur in de cafetaria van onze club. Daar moet je bij zijn!

Extra inschrijvingen mogelijk op 12 en 13 juni

Om extra inschrijvingen van jeugdspelers vlot te laten verlopen heeft het jeugdbestuur beslist om 2 extra inschrijvingsmomenten te koppelen aan de reeds voorziene infodagen op 12 en 13 juni.

Transferoverzicht 2013-2014

Het nieuwe seizoen staat bijna weer voor de deur. Dus is het moment aangebroken om een transferoverzicht mee te geven. Hier vind je de laatste stand van zaken.

Kampioenenfeest U17: Waar is da fjistje?

Afgelopen vrijdag 31 mei vierden zowel de gewestelijke als de provinciale scholieren (U17) hun titel in het Vaubanstadion. Het stond in de sterren geschreven dat deze unieke dubbel tot een serieus kampioenenfeest moest leiden. Hier vind je een fotoverslag.

Schrijf nu in voor een weekend aan zee

Tijdens week 24 (op 21, 22 en 23 juni) gaan de “jongsten” van KSC Menen terug op weekend naar de Noordzee. Dit weekend wordt ingericht voor de U6 tot en met de U11. We zijn gehuisvest in Koksijde in de “MIDWESTER”. Schrijf je nu in!

KSC Menen speelt in laatste match 1-1 gelijk tegen kampioen Gent-Zeehaven

KSC Menen hield gelijke tred met kersverse kampioen RC Gent-Zeehaven en heeft het seizoen in schoonheid afgesloten. KSC Menen maakte vorig seizoen via de interprovinciale eindronde de sprong naar nationaal voetbal. Velen voorspelden het stamnummer 56 een moeilijk seizoen. Maar Sporting gaf de critici lik op stuk en eindigde op een gedeelde vijfde plaats.

Pages