Skip directly to content

Na de gewestelijke U17, nu ook de provinciale U17 kampioen!

Het is van dat. Dinsdagavond hebben na de gewestelijke U17 (scholieren) nu ook hun provinciale leeftijdsgenoten zich tot kampioen gekroond. Ze deden dat na een 1-1 gelijkspel op het veld van SK Vlamertinge,

Gewestelijke U17 kampioen!

Onze gewestelijke scholieren (U17) zijn kampioen! De ploeg zal met een spreekwoordelijke 'straat voorsprong' de titel binnenhalen.

KSC Menen organiseert G-VOETBAL voor kinderen met een beperking

KSC Menen organiseert in samenwerking met Recreas G-voetbaltrainingen. G-voetbal is net als gewoon voetbal, maar men speelt met aangepaste spelregels. We richten ons op kinderen en jongeren uit het buitengewoon onderwijs. Op een leuke en speelse manier proberen we de technische kneepjes van het voetbal bij te brengen. Onze trainingen worden gegeven door een gediplomeerde trainer en een ervaren medewerker die zorgt voor de nodige begeleiding.

Benoit Deny: “Een onvergetelijke belevenis”

Twee weken geleden werd SC Menen op de bondszetel in Brussel ontvangen naar aanleiding van zijn 100-jarige lidmaatschap aan de Belgische Voetbalbond. 'Een onvergetelijke belevenis en een opsteker voor onze club', zegt voorzitter Benoit Deny.

Gianni Derieuw: “Wat hebben wij de voetbalgoden misdaan?" (Eernegem - KSC Menen 2-1)

Het zit SC Menen niet mee. Radjabu en Vannieuwenhuyze pakten vroeg na de rust rood. Ondanks hun numerieke minderheid scoorde Derieuw alsnog de gelijkmaker, maar ruim in blessuretijd kregen de geel-zwarten alsnog het deksel op de neus.

KSC Menen krijgt bondsonderscheiding voor 100-jarig bestaan

Voetbalclub KSC Menen is 100 jaar lid van de KBVB en dat is niet onopgemerkt voorbij gegaan. Vorig seizoen zette de club de kers op de 100-jarige taart met de promotie naar 4de klasse. Onlangs kreeg de club dan ook een onderscheiding van de Belgische voetbalbond.

Swiftnick Verbrugghe: "Vertrouwen putten uit prestatie” (KSC Menen - St-Eloois-Winkel 2-2)

SC Menen was zondag dicht bij een stunt. Tegen Winkel leidde Sporting aan de rust met 2-0. Uiteindelijk moesten de geel-zwarten zich met een 2-2 gelijkspel tevreden stellen. 'Tevreden zijn we daar helemaal niet mee', sakkert Swiftnick Verbrugghe.

KSC Menen speelt 2-2 gelijk tegen St-Eloois-Winkel (video)

Vorig weekend speelde KSC MENEN thuis 2-2 gelijk tegen titelkandidaat St-Eloois-Winkel. Focus-WTV was erbij en maakte volgende videoreportage:

Dylan Olievier: “Ons appeltje tegen de dorst” (KSC Menen - Sp. Petegem 1-0)

Doelman Dylan Olievier had vorige week een groot aandeel in de 2-4 overwinning op Ingelmunster. Tegen Petegem hield de Menens goalie de nul op het bord, is op zijn Ieperse collega na, de minst geklopte doelman van de reeks.

Jeugdfuif op zaterdag 8 december: koop nu je kaart!

Op zaterdag 8 december 2012 organiseert het jeugdbestuur van KSC Menen een spetterende jeugdfuif! Na het succes van vorig jaar belooft het opnieuw een stomende avond te worden...

Pages